Een positieve to do list…

Een positieve to do list…

Het is weeeeeekend! We leven er altijd naar toe (duhuh wie niet?!) en het is altijd weer zo voorbij… Dus lekker genieten.

Voor vandaag had ik een positieve waslijst op het programma staan. Allereerst in de ochtend spelen met de twins en eventueel met papa erbij wandelen als hij terug is van het boodschappen doen. Uiteindelijk waren ze niet te genieten binnen dus ondanks donkere wolke. Al van negen tot tien met de mupkes aan de wandel. Dan wat drinken en snacken en hup, toen papa weer thuis was, bij opa en oma langs. Daar werd nog een keer gewandeld (anders stuiteren de mupkes de muren omhoog haha) en genoten van een lekker kopje koffie. Whoeshhh ochtend alweer voorbij.

En dan gaan de mupkes altijd nog even slapen. En onze je-weet-wel kater, zie de foto bovenin, Striezel deed heerlijk mee. Als je de katten altijd zo heerlijk ziet soezen, kost het moeite om er niet lekker bij te kruipen haha. Ik had echter eerder die ochtend een lijstje gemaakt met leuke dingen waar ik iets van mocht kiezen… Het werd al met al een hele waslijst. Maar omdat het voor mij leuke dingen zijn classificeer ik het als een positieve to do lijst haha. What’s in a name? Hier komt ‘ie:

  • De armband afmaken met de bedeltjes van miniatuur spekjes.
  • Een zoom naaien in de jurk / overgooier die ik onlangs voor onze dame maakte.
  • De lintjes vastzetten op het tshirt dat ik voor onze zoon pimpte met een leuke (zelfontworpen) camera applicatie.
  • Nieuwe bedeltjes van fimo maken.
  • De romper die ik in opdracht mag gaan maken (whoopwhoop, mijn eerste officiĆ«le verkoop!) ontwerpen en maken.
  • Schrijven voor mijn blog.
  • Verder haken aan de familiedeken van ruim 900 granny squares (I know. OMG waar ben ik aan begonnen…)
  • Een kokoscake bakken.

Maar soms loopt het anders dan gepland. We gaan de oprit opnieuw aanleggen dus de middag stond in het teken van het oprapen van stenen. Yuck een sauna qua temperatuur met regelmatig een buitje. Maar goed we zijn halverwege. Van mijn lijst is vanmiddag uiteraard niks meer terecht gekomen haha. Maar ik heb de armband afgemaakt. Vink. De romper is ontworpen en op een paar kleine dingen na gereed en ik schrijf nu een blogbericht. Toch nog geen slechte score voor deze zaterdagavond haha. Maar nu is het tijd om te gaan slapen. Manlief ligt al lang en breed in dromenland haha.

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *