Project Konditorei Miss Friszz

Project Konditorei Miss Friszz

Tja daar zat ik dan… dinsdagavond… woensdagavond… helemaal klaar om te typen, lag het internet eruit. Dus tja dan lukt het niet. Wat n bummer.

Ik ben namelijk heel enthousiast aan een klei project begonnen. Ik vind het namelijk super leuk om miniatuurtjes en bedeltjes te maken. Uiteraard het liefst van etenswaren en al helemaal van zoete lekkernijen. Maar ja waar doe je al die friemeltjes dan heen hè haha.
Ik heb nog een klein displaykastje van heel lang geleden staan waar ik nooit echt een bestemming voor had gevonden. Tot nu toe dan. Zo werd het idee “Konditorei Miss Friszz” geboren. Het displaykastje tover ik gaandeweg om tot een mini Konditorei. Een kleurrijke achterkant, een theedoosje waar ik de deksel van gesloopt heb, plankjes van gekleurd papier… en nu nog zorgen dat de plankjes vol komen te liggen.

Het project zal de hele maand september duren. Ik zal iedere dag van deze maand (als het internet een beetje mee wil werken natuurlijk haha) een miniatuur gebakje, koekje, taartje of een andere lekkernij plaatsen. Uiteindelijk, op 30 september, heb ik dan een gevulde Konditorei. En het displaykastje is echt niet groot, dus het wordt nog een uitdaging om alles erin te laten passen hihi. Maar ik ben dus druk met de voorbereidingen. Overigens heeft alles wat in de Konditorei komt te staan een speciale betekenis voor mij. Dus met het miniatuurtje komt ook het persoonlijke verhaal online. Tevens maak ik iedere dag een bedeltje. Dus aan het einde van de maand komen er ook weer enkele armbandjes en kettingen online.

Wordt dus vervolgd…

Hier een kleine sneak preview, XOXO

IMG_20150819_131148
Behind the scenes… spekjes, macarons, eclairs in de maak
De plankjes zitten in het kastje. De vulling komt langzaam aan gereed :-). In september meer!
De plankjes zitten in het kastje. De vulling komt langzaam aan gereed :-). In september meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *