Wauw, mijn eerste opdracht

Wauw, mijn eerste opdracht

Wauw, ik heb een eerste opdracht gekregen om een kraamcadeau te maken. Super leuk! Een gepimpte romper met naam. De romper heb ik ‘girlszz with bows’ gedoopt. De klant vroeg of ik ook zo een kekke romper op bestelling kon maken. Zeker kan dat!

Het was voor een meisje. Een prachtig wondertje genaamd Milou. Bovendien vond ze het idee met de ketting wel erg leuk. No problemos. Ik kreeg verder de vrije hand. Voor een meisjesmeisje. De romper heb ik ‘girlszz with bows’ gedoopt. Dus de hoofdkleur moest roze worden. En ditmaal een ander soort strikje. Wel natuurlijk even testen of je deze ook goed kunt wassen. Initieel wilde ik vilt pakken, maar dit was niet zo een succes. Dus een lekker knallend stofje.

Hier enkele snapshots van de romper ‘girlszz with bows’. Wil je ook een romper of tshirt laten personaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

20150817_145644
Schattige strikjes op de mouwtjes
20150817_145719
En natuurlijk op de voorkant
20150817_151915
Trots op het eindresultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Sandrine, bedankt dat je mijn eerste klant bent (das toch best wel bijzonder) en hopelijk hebben de aanstaande ouders veel plezier van het kraamcadeau!

Mijn eerste opdracht: girlszz with bows. En natuurlijk  feestelijk inpakken!
Mijn eerste opdracht: girlszz with bows.
En natuurlijk feestelijk inpakken!

Eén gedachte over “ Wauw, mijn eerste opdracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *