Project Konditorei Miss Friszz Dag 24

Project Konditorei Miss Friszz Dag 24

Zin in een koekje bij de thee? Ikke wel hoor hihi. En af en toe gaat er niks boven een American Chocolate Chip Cookie. Nomnomnom. Knapperig van de buitenkant en dan nog een beetje smeuïg aan de binnenkant.
Vandaag in het assortiment van miniatuur Konditorei Miss Friszz (je raadt het vast al hihi): Chocolate Chip Cookies!

Manlief is voor het werk regelmatig weg en dan neemt hij vaker van een Shell tankstation een koekje mee. Heerlijk. met witte chocolade en frambozen. Overigens ook vaker een flesje verse jus d’orange (en we hebben getest; deze smaakt het meest naar echt vers geperst). De cookies van Konditorei Miss Friszz hebben echter net zoals gisteren een koppeling met een ziekenhuis. Toen de mupkes hun laatste weken in Sittard verbleven (en van daaruit ging het eindelijk lekker naar huis whoopwhoop!) verkochten ze onder in de hal grote chocolate chip cookies. Ze stonden in een grote pot bij de kassa. De koeken waren nagenoeg even groot als de doorsnede van de pot. Wow… Zeer verleidelijk en ze waren erg lekker. Knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Super. Gelukkig komen we er nu niet meer hihi. Manlief is overigens meer voor de double chocolate chip cookies van de appie. En zo heeft een ieder zijn favorieten hihi.

Dit koekje was leuk om te doen in klei. Niet al te moeilijk, en door een beetje pastelkrijt komt het koekje echt tot leven…

20150922_184543
lekkere chocolate chip cookies
20150922_184551
een chocolate chip cookie- én speciaal voor manlief een double chocolate chip cookie-bedeltje

Ga nu maar even een kopje thee maken winkwink…
XOXO, Miss Friszz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *