Project Konditorei Miss Friszz Dag 28

Project Konditorei Miss Friszz Dag 28

Vandaag het laatste koekje van miniatuur Konditorei Miss Friszz. Ik vond het toch nog wel moeilijk kiezen hoor. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een simpel koekje… Nieuw in het assortiment van Konditorei Miss Friszz: Linzer Augen. Uhhh watte? Ja, Linzer Augen. Twee koekjes op elkaar geplakt met jam en in het bovenste koekje een gaatje. Deze koekjes maken we eigenlijk ook iedere kerst en het koekje wordt lekkerder als die een klein beetje mag rijpen in het koekblik (dan wordt het meer en meer een geheel qua smaak).

Het moge inmiddels wel duidelijk zijn: ik vind de kersttijd heerlijk. Veel gebak uit het assortiment van Konditorei Miss Friszz heeft een koppeling met de kerst. Zo ook de recente reeks koekjes. Rond de kerst staat er eigenlijk standaard bij het kopje koffie of thee een schaal met koekjes. En naar vrienden neem je een schaaltje mee…

kerstkoekjes3
Zelfgebakken kerstkoekjes: vooraan liggen de Linzer Augen, bovenaan Schokoaugen en dan met de klok mee nog dé Vanillekipferln en Mohnbissen. Tradities zijn er om in ere te houden en zeker als ze zo lekker zijn haha!

Wij houden overigens van kleine koekjes. Niet zo klein als in Konditorei Miss Friszz, maar toch klein. Zo kun je met een gerust hart nog een koekje pakken. Sommigen bakken Linzer Augen met drie gaatjes, maar onze koekjes zijn zo klein… Dan zouden ze uit elkaar vallen. Dus één gaatje voor ons en dus ook in de versie van Konditorei Miss Friszz.

20150925_190445_resized
Linzer Augen op een beetje een te moderne ondergrond hihi

Jeetje nog maar twee dagen en dan is project miniatuur Konditorei Miss Friszz al weer afgerond. En dan volgt natuurlijk ook het totaalplaatje van Konditorei Miss Friszz. Onderstaande foto heb ik tussentijds een keer gemaakt…

20150922_141448_resized
de vitrine van miniatuur Konditorei Miss Friszz raakt al aardig gevuld…

En begin oktober volgen dan eindelijk de sieraden (Juwelszz van Miss Friszz) want ik heb inmiddels ook een berg bedeltjes haha. Maar af en toe zitten er te weinig uren in een dag winkwink.
XOXO, Miss Friszz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *