Project Konditorei Miss Friszz Dag 29

Project Konditorei Miss Friszz Dag 29

Nou zeg pseudokroep sucks…
Maar ik ben mama eerst en Miss Friszz erna. Dus hopelijk krijg ik vandaag nog wel de kans om mijn spektakelstuk winkwink van morgen af te kleien… Gisteravond laat namelijk nog met onze dame naar de huisartsenpost. Ze kreeg geen lucht en werd niet rustig. Aangezien dit al vanaf het weekend speelt was ze ook al redelijk vermoeid. Ze deed het wel echt super op de huisartsenpost. Dus ze mocht glunderend van trots een speelgoeddiertje uitzoeken. Het werd een hondje die ze de hele thuisweg niet meer losliet. En ondanks dat de mupkes het super goed doen, zijn ze op zulke momenten toch ook nog wel heel erg klein. Dus nogmaals als er mama geroepen wordt…
Vandaag in het assortiment van Konditorei Miss Friszz overigens echt iets bijzonders… Het is niet echt gebak en eigenlijk ook geen koekje… Maar voor mij hoort het toch thuis in miniatuur Konditorei Miss Friszz: Schokobananen en Mannerschnitten. Schokobananen zijn heerlijke chocolaatjes. Banaan van binnen en chocolade van buiten. Nomnomnom. En Mannerschnitten. Weer nomnomnom. Vroeger als ik wel eens met mijn paaaaaaaap ging fietsen, nam hij wel vaker een pakje mee en dan konden we onderweg een beetje snoepen. Mannerschnitten zijn wafeltjes met een lekkere hazelnoot-chocolade crème ertussen. Het liefste had ik ook nog Dragee Kekse gemaakt voor in de Konditorei maar dat werd wel erg saai hihi. Mannerschnitten is namelijk een verpakking en de Schokobananen is een doos met een paar Schokobananen van klei erin. Dat vond ik al wel genoeg verpakkingen in miniatuur Konditorei Miss Friszz haha.

20150925_185831_resized
het was nog zoeken naar een juiste afbeelding zodat ik de verpakkingen kon maken… gelukkig is er internet haha
20150925_185745_resized
maar Konditorei Miss Friszz heeft niet alleen de verpakking… Ook een Mannerschnitten bedeltje en Schokobananen in de verpakking hihi

Je kunt overigens in Wenen (en ik neem aan ook in de rest van Oostenrijk) allerlei merchandise kopen van Manner en Lasali (merk van de lekkerste Schokobananen). Van rompers, pennen, blikken en mini autootjes. Maar in de stad zie je zelfs o.a. een Manner Taxi en een Manner Fiaker (open koets). Allemaal even opvallend in een zalmrozige kleurtje haha.

Poeh je weet pas wat je mist, als het er niet is… Na een aantal gebroken nachten hihi. Gaaaaaaap.
XOXO, Miss Friszz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *