Griep, snotterbellen en meters zakdoeken

Griep, snotterbellen en meters zakdoeken

Ja hoor, mijn mupkes gaan ook naar de peuterspeelzaal… Het gevolg? Na twee jaar heerlijk goede gezondheid en geen vuiltje aan de lucht, nu griep, snotterbellen en meters zakdoeken. Echt als we daar toch eens aandelen in zouden hebben gehad… Tja en nu snap ik best dat het allemaal super is voor hun weerstand, maar poeh wat is het heftig. Uiteraard bleven wij en ook mijn ouders niet gespaard. Telkens als we denken hé ik kan weer gewoon ademhalen bij het in slaap vallen en hé ik heb vandaag helemaal geen zakdoek nodig gehad. Boem… pats… snotter… snuit… Daar is de volgende ronde al weer begonnen.

Met als tweede gevolg dat het dus ook heel erg lang stil is geweest op mijn blog. En wat had ik mooie ideetjes ten aanzien van de kerst. Ik heb zelfs met een magneetbord en vilt een heuse kerstbom voor de mupkes gemaakt, waar ze wel aan mochten zitten. En ik heb verschillende dingen gehaakt. Maar energie en tijd om het dan op mijn blogje te zetten ontbrak. Wie mij overigens op instagram (Miss_Friszz) volgt, heeft al wel e.e.a. voorbij zien komen. Dat gaat vaak net even sneller en gemakkelijker. Maar goed. Ik heb wat leuke diy dingen gedaan ter voorbereiding op Pasen én ik heb mij toch nog eens ingeschreven voor de aankomende lente instaswap. Dus wel weer een aantal creatieve dingetjes gepland. En ook niet onbelangrijk: de mupkes doen het super. Het is geweldig om hun ontwikkelingen te zien en vooral te horen op taalgebied. En soms lachen we ons ook helemaal in een deuk. Onze dochter zei namelijk bij het woordje terug vaak eerder iets wat leek op te-rut. Niet zo heel erg aardig dus. En onze knul zei en zegt nu soms nog puuullllllle. Met een prachtige lange en duidelijke L. Overigens als ondertiteling… hij bedoelt hiermee dat hij wil puzzelen. Of het feit dat ze nog niet helemaal het concept rondom mijn en jouw doorhebben. Ze krijgen dus soms de heftigste ruzie als ze allebei zeggen jouw mama (bal, muntje, puzzel, pen, kroon, ketting… you name it). Allebei heel heftig naar zichzelf wijzend maar als je alleen de tekst hoort, denk je waarom hebben ze in hemelsnaam nu zo’n discussie haha. Dus gelukkig tijdens als het gesnotter, toch nog wel tijd om te genieten!

Maar nu dus ook weer tijd voor Miss Friszz en de lente en voor wie het nog niet tussen de regels door gelezen had: dus geen tijd voor en vooral geen zin meer in griep, snotterbellen en meters zakdoeken! Haha.

Liefs, Miss Friszz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *