Pasen deel 6

Pasen deel 6

Haha na al het geërger van Pasen deel 5, vandaag Pasen deel 6. Een stuk vrolijker en beter voor de lijn. Want dit is weer een creatieve met papier. Ik kwam op Pinterest namelijk ook een super leuke diy tegen van een bunny. Of beter gezegd een bunny hoofd van papier die je als een soort diervriendelijke taxidermie aan de muur kunt hangen. Helemaal hip want ik ben ook fan van de dierenhoofden van Assembli (www.assembli.nl), kwijlkwijl, maar die zijn nu even net iets te kostbaar. En ik dacht zo kan ik toch mooi oefenen met secuur snijden en plakken voor het geval het toch ooit tot een aankoop komt hihi.

Het patroon, velletje carbonpapier en hoppa (om in het bunnythema te blijven hihi)
Het patroon, velletje carbonpapier en hoppa (om in het bunnythema te blijven hihi)

Ik vond dus via Pinterest een super leuk patroon van een bunny. Weliswaar was de blog in kwestie Franstalig, maar het plaatje sprak voor zich (klik hier voor de site met daarin de pdf). Echt super schattig. Ik heb uiteindelijk onze familie in bunnyhoofdjes gemaakt. Een papa (een echte man kan best een beetje roze hebben ;-)), een mama (mét bloem), voor ons meisjesmeisje een bunny mét strik én een ketting, en dan natuurlijk nog last but not least onze stoere knul met zonnebril. Echt super leuk om te maken en met behulp van een vel carbon papier ook nog eens prima te doen. Zo lang je maar secuur werkt.

Ons gezin!
Ons gezin!

Echt een aanrader om er eentje te maken. Is lekker ontspannend en een leuk resultaat. Ik vind ze in ieder geval zeer geslaagd. En wie weet komt het ooit tot een grote variant van Assembli…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *