Vier het leven!

Vier het leven!

Zo’n titel zegt eigenlijk toch alles?! Vier het leven! Meestal vliegen de dagen en daarmee ook de weken voorbij. Voor je het weet is er weer een maand om. We moeten, oké eerlijkheidshalve willen, van alles en er zitten eigenlijk structureel te weinig uren in een dag. Zo gaat het tenminste meestal bij ons thuis. Maar soms overvalt mij het gevoel dat het leven te kostbaar is om gewoon maar langs ons heen te laten gaan. Dus dan vinden we altijd wel een reden voor een klein feestje. En dat is vaak helemaal niet moeilijk. Het zonnetje dat weer schijnt, kindjes die lekker geslapen hebben, het is weekend, de pop van onze dochter is jarig (en volgens onze dochter is dat best vaak haha)…
Een belangrijk onderdeel van feest is taart… En dan natuurlijk wel een versierde taart hè.
En feest is pas echt leuk als je het kunt delen. Bij deze blogpost staat dus een gratis printable voor een taartslinger compleet mét een vrolijk confetti patroon.
Dat op zich is toch al reden voor een feestje “winkwink”. En de diy is helemaal niet moeilijk.

Het begon allemaal met een wit papiertje met daarom met de hand geknipte confetti. Dat papiertje vormde de basis voor het patroon.
Ik word altijd spontaan vrolijk van confetti. Dus hiermee maakte ik een patroon en op basis daarvan knipte ik kleine vlaggetjes.

beetje knippen…
draadje kiezen…

Ik had toevallig nog een mooi goudkleurig draad liggen. Maar elke soort dun touw of wol kun je gebruiken.

beetje plakken…
tussendoor lekker bakken…

En als je klaar bent met knippen en plakken én natuurlijk met bakken (ik maakte een simpele biscuitrollade met een vulling van frambozenjam en roomkaas) is het natuurlijk tijd voor de laatste stap… daar waar het natuurlijk allemaal om begonnen was:

VIER HET LEVEN!

Ook zin gekregen om zo’n vrolijke taartslinger te maken? Dat kan!

Download hier de gratis printable voor de taartslinger!

Mocht je zelf een slinger maken, laat je mij dan iets weten? Dat zou ik super leuk vinden!

Maak er dit weekend een fijn feestje van!
Liefs,
Miss Friszz

Eén gedachte over “Vier het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *