Feestpakket nieuws: Sneak preview Party Starter Kit

Feestpakket nieuws: Sneak preview Party Starter Kit

Joehoe ik heb nieuws!
Mijn eerste feestpakket is bijna gereed. Achter de schermen ben ik er al een tijd mee bezig. Van het ontwerp tot het regelen van alle details en onderdelen (zoals de juiste verpakking, afmetingen, draad, prikkers en drukker). En vandaag deel ik op mijn blog alvast een sneak preview. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. In mijn blog van 29 juli (naar het hele blogartikel “Miss Friszz: doelen”) kondigde ik al aan dat ik voordat het jaar om was, graag twee feestpakketten gereed wilde hebben. De eerste is dan nu daadwerkelijk bijna gereed. Whoopwhoop! Dus hoog tijd voor een sneak preview…

Thema
Ratatatataaaa (tromgeroffel…) het thema van mijn allereerste pakket is het circus geworden. Het was nog best lastig om een keuze te maken voor het eerste thema haha. Zo veel ideeën… maar ja je moet toch ergens beginnen.
Oh, en mijn feestpakket heeft bovendien eindelijk een passende naam gekregen: de party starter kit. En waarom heeft het deze naam gekregen? Toen ik op een avond over de naam aan het brainstormen was, zei mijn man “goh dus eigenlijk is jouw pakket het begin van een feestje, een soort party starter kit?” En die naam is gebleven, waarvoor nog hartelijk dank lieverd.

begin knipproces party starter kit circus
het prille begin van de eerste party starter kit circus…
onderdelen illustratie party starter kit circus
beetje bij beetje groeit de illustratie…

Inhoud
Maar wat zit er nu zoal in de party starter kit?

  • Geen start voor een feestje zonder een leuke uitnodiging! Dus standaard zitten in het pakket 6 uitnodigingen. Ik ben nog aan het kijken op welke manier je de uitnodigingen los zou kunnen bijbestellen.
  • Uiteraard hoort er een slinger bij, passend bij het thema.
  • “A party without a cake is just a meeting”… Dat kan natuurlijk zoet en hartig, maar een caketopper mocht in het pakket dus zeker niet ontbreken.

Het totaalplaatje
In het pakket zitten verschillende geïllustreerde elementen die de basis kunnen vormen voor je meest geweldige (kinder)feestje ever. Er bestaan genoeg toffe winkels en webshops waar je bijpassende ballonnen en confetti kunt kopen (en hopelijk natuurlijk over een tijdje de party starter kit). De kleur kun je naar eigen smaak bepalen. De taart (of taarten natuurlijk) voor het feestje bak je zelf of koop je. Maar met de topper past deze altijd bij het feestje. Op deze manier heb je een basis (een party starter…) en kun je het helemaal naar je eigen smaak afstylen. En mochten er nog elementen ontbreken waar je de illustratie op wil, sta ik uiteraard voor je klaar om mee te denken.

detail illustratie party starter kit circus
eerst leggen alvorens ik alles vast ga lijmen

Afronding
Ik ben dus al een heel eind, maar klaar is het nog niet. Ik wil namelijk nog een aantal productfoto’s en sfeerfoto’s maken met bijvoorbeeld een sweet table. Op de sfeerfoto kun je dan zien hoe het totaalplaatje eruit zou kunnen komen te zien. Mocht overigens iemand dit leuk vinden om samen met mij te doen, hou ik mij van harte aanbevolen! En dan uiteraard nog een aantal finishing touches. Maar het eindpunt komt in zicht.

detail uitnodiging party starter kit circus
En dan natuurlijk de sneak preview van de uiteindelijke uitnodiging!

Liefs,
Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *