Pinterest

Pinterest

Ik pin. Pin jij? Dan hebben wij gepinterest haha. Flauw grapje om te beginnen, moet kunnen toch?! Ik heb al een tijd een Pinterest account. Dit is een social media kanaal en eigenlijk een soort groot digitaal prikbord vol met plaatjes.
Maar soms moet je je prikbord een beetje opruimen. Vooral in het begin van een nieuw jaar krijg ik altijd zin in een georganiseerde planning en een opgeruimd bureau. En dus ook een opgeruimd prikbord. Ik heb het opgeschoond en een nieuwe indeling gemaakt. Maar wat staat er nou op die pagina en wat heb je eraan om te volgen?

een kleine sneak preview…

Misschien handig om te beginnen wat mijn doel is van al dat gepin. Ik gebruik mijn pagina om inspirerende plaatjes op te slaan. Daarnaast gebruik ik mijn Pinterest pagina om leuke diy’s (do it yourself) op te slaan. Rode draad van dit alles is natuurlijk FEEST. Je vindt op mijn pagina bijvoorbeeld allerlei leuke cake toppers en ideetjes wat je allemaal met confetti kunt doen. Want zonder confetti geen feest hè. Geintje natuurlijk, maar confetti zorgt wel voor een soort van instant feestplezier. Oh en taart. Dat geldt ook voor taart haha.

Uiteraard ook een pin gerelateerde illustratie.

“a Pin Party”

Nieuwsgierig geworden? Hier is mijn link naar mijn Pinterest pagina:
https://nl.pinterest.com/miss_friszz/
Ik zou het uiteraard leuk vinden als je mij gaat volgen. Mis je nog onderwerpen / categorieën geef mij een seintje, dan ga ik voor je op zoek. Tot slot dacht ik dat het wellicht leuk was om af en toe ook een pin uit te proberen en het resultaat op mijn blog te posten… zou dat iets zijn?

Liefs,
Sophie

Eén gedachte over “ Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *