Vaderdag; gratis printable

Vaderdag; gratis printable

Gisteren hebben we samen genoten van een dagje vrij. Mijn gezin/familie is namelijk erg belangrijk voor mij. Dus vandaar de blog een dagje later dan anders.
Zoals eerder gesteld… we zitten hier vol in de feeststemming. We hebben mijn verjaardag gevierd en komende week zijn we onder de pannen met o.a. twee kinderfeestjes en twee keer 34 traktaties voor de kindjes op school. Volgens mij kun je mij opvegen na die dagen, maar tegelijkertijd heb ik er ook heel veel zin in! We zouden bijna vergeten dat het ook binnenkort vaderdag is. Op school wordt er al druk geknutseld. Maar we vinden het leuk om thuis ook nog iets speciaals te maken met een klein cadeautje. Dus papa’s… hier even stoppen met lezen!

Inmiddels zijn de kids groot genoeg om goed te kunnen vertellen wat ze leuk (en vooral soms ook niet leuk) vinden. Dus het leek ons leuk om een soort oorkonde te maken. Want tja, mijn kinderen vinden dat ze gewoon de tofste papa hebben. Maar als jouw kinderen dat nu ook vinden of je vindt dat van je eigen vader (wat dus eigenlijk niet kan hihi), dan staat onderaan uiteraard de gratis printable voor vaderdag.

Uiteraard kun je hele leuke grote cadeaus kopen, maar het meest bijzondere is toch als je kind zelf iets maakt of bedenkt. We vonden het dan ook leuk om een soort oorkonde te maken waarbij het kind (eventueel met een beetje hulp) wat simpele vragen kan beantwoorden. Uiteraard om te beginnen waarom nou net deze papa de beste van de hele wereld is. Maar ook wat het kind vaak zou willen doen met papa. Knuffelen, hameren, fietsen, alles kan. Je kunt het schrijven of laten tekenen / knutselen. En tot slot natuurlijk een “dit zijn wij” vakje. Leuke foto opplakken of laat je kind zelf een portret tekenen. Super leuk toch?

Zie hier de “ik heb de beste papa” oorkonde!

Ik herinner mij trouwens nog een vaderdag toen ik op school zelf van leer een sleutelhanger had geknutseld. Die heeft aan de autosleutel gehangen tot hij van ellende echt helemaal uit elkaar gevallen was. Fijne herinnering!
Verder ben ik uiteraard van mening dat je niet alleen op vaderdag (of moederdag) moet laten zien dat je iemand speciaal vindt. Maar af en toe een beetje extra kan nooit kwaad haha. Dus zoals beloofd…

Een gratis download. Gewoon omdat het kan! Ik zou het natuurlijk wel erg leuk vinden als je mij laat weten wanneer je hem hebt gebruikt.
Oh, en voor het geval je nog een taart bakt voor vaderdag en je wil deze versieren, lees dan mijn tips die ik gaf in mijn blog over caketoppers …of als je er echt een feestje van wil maken, mijn tips over het zelf maken van confetti.
Hoe dan ook koester allen die je lief hebt!

Liefs,
Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *